Ambasada e shqiperise ne athine facebook

ambasada e shqiperise ne athine facebook Mjafton nj i huaj ose emigrant shqiptar t shoh k t Ambasad dhe do t krijoj nj ide t kjart p r shtetin dhe Qeverin e Shqip ris . Jun 09 2021 Teksa citon z dh n sen e qeveris greke ambasada shkruan Greqia i dhuron Shqip ris 20 mij vaksina. Jun 17 2021 Ambasada e Kosov s n Hag ka njoftuar se ka vdekur shoferi i k saj ambasade pas nj s mundje t shkurt r. Dita e Hapur Athin . 20 991 likes 1 114 talking about this 520 were here. 7 36 . 24 645 likes 244 talking about this 673 were here . Sipas njoftimit zyrtar data e takimit do t jepet p r 10 dit pune nga momenti i Sep 16 2020 16 09 2020. Albanska Ambassaden Stockholm Ambasada e Shqip ris n Stokholm Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. Pas p rfundimit me sukses t aplikimi qytetar t nbsp Ambasada e Shqip ris n Athin sht mbyllur p r shkak se nj specialist rezulti pozitiv me Covid 19 pas kryerjes s testit. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. 000 doza t vaksin s kund r Covid 19 si b jn shumica e vendeve evropiane p r fqinj t Konsullata e P rgjithshme e Republik s s Shqip ris n Selanik Thessalon ki. N nj postim n Facebook qytetari shkruan se nbsp 8 Korrik 2020 Departamenti i Informacionit m i madhi m kryesori n Top Channel i cili sh noi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve n 20 dhjetor nbsp 22 2015 Numrat e telefonit p r rinovimin e pasaportave biometrike n Ambasad n Shqiptare n Greqi Albanians. Ftojm t gjith qytetar t shqiptar q kan aplikuar deri m dat 23 prill p rfshir p r pasaport ose dhe p r kart identiteti pran Ambasad s Shqiptare n Paris t vijn t t rheqin ato dit t e h na t marta dhe t m rkura p rve dit ve Mar 30 2020 Greqi Ambasada shqiptare n Athin ka njoftuar se kufiri tok sor midis Shqip ris dhe Greqis n pikat Kakavi Kapshtic Qaf Bot sht i hapur p r qytetar t e bllokuar n shtetit grek q ka mbaruar afati 90 ditor i q ndrimit. 6 147 likes 53 talking about this. Edhe kemi edhe s kemi. Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . 23311 likes 1753 talking about this 625 were here. Consulate General Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Atenas. L 39 Ambassade de la R publique d 39 Albanie en France Ambasada e Republik s Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. Gef llt 23. Sepse Ambasada e Shqip ris n Athin do t rifilloj pun n t h n n e ardhshme m 18 maj. M tej njoftohet se nbsp Qytetar t duhet t zgjedhin dat n dhe or n e takimit kur mund t paraqiten n Ambasad Konsullat n p rkat se. 060 Me gusta 1. Albanska Ambassaden Stockholm Ambasada e Shqip ris n May 13 2020 Gjithsesi tashm kur edhe hapja n Greqi ka filluar t ndjehet emigrant ve u sht rikthyer qet sia. Sep 27 2020 Pasaportat Ambasada shqiptare n Athin jep njoftimin e r nd sish m p r emigrant t. Jul 08 2020 Luela Hajdaragaj sht Koordinatore e Bashk qeverisjes n Ministrin e Europ s dhe Pun ve t Jashtme. L 39 Ambassade de la R publique Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athen. Facebook Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n nbsp Watch the latest videos from Albania in Greece Ambasada e Republik s s nbsp See contact information and details about Albania in Greece Ambasada e nbsp Affichez les photos les photos de profil et les albums de Albania in Greece nbsp Takim pune n Parlamentin Grek Ambasada e Republik s s Shqip ris n Athin ju njofton se kan mb rritur Pasaportat dhe Kartat ID p r aplikimet e kryera nbsp Zyra Konsullore e Ambasad s shqiptare ne Athin u ofron do ndihm t mundshme qytetar ve shqip tar q banojn n Greqi dhe nd r t tjera ushtron nbsp Welcome to the Embassy of Greece in Tirana N k t kategori t faqes son t internetit mund t gjeni. TIRAN 22 gusht ATSH Ambasada e Republik s s Shqip ris n Athin njoftoi sot qytetar t shqiptar se kan mb rritur pasaportat dhe kartat e identitetit p r t cilat sht aplikuar deri m 31 korrik 2020. Joneda Dodaj held a working meeting yesterday in the Greek Parliament with the Chairman of the Greece Albania Friendship Group Mr. Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . Facebook Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Ambasada e Republik s s Shqip ris n Athin na njofton se n Zyr n Konsullore kan mb rritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit p r aplikimet e kryera deri n dat n 4 dhjetor 2020. Sipas deklarat s zyrtare s z dh n ses s qeveris greke znj. P r pasoj jan marr masat p r nbsp 31 Korrik 2020 TIRAN Nj qytetar ka b r sot nj denoncim p r situat n e ambasad s shqiptare n Greqi. 22 643 likes 431 talking about this 607 were here. Duke sqaruar situat n ambasada thekson se puna do t vijoj t jet e pezulluar deri n marrjen e p rgjigjeve p r t gjith punonj sit e saj. 284 Personen sprechen dar ber 621 waren hier. Vasileios Jojakas with the Deputy Chairman Mrs. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. 2 691 liker dette 12 snakker om dette 56 har v rt her. Fjal Kyce ambasada shqiptare athine Ardiana Hobdari luela hajdaragaj P r t u b r pjes e grupit quot ARGJIRO quot mjafton t klikoni Join Group dhe k rkesa do t ju aprovohet menj her . Konsullata e P rgjithshme e Republik s s Shqip ris n Selanik Thessalon ki. Welcome to the Facebook Albanian Embassy in Canberra Ambasada e Shqip ris n Kanberra Canberra Australian Capital Territory. 23 029 likes 726 talking about this 618 were here. Tel 383 0 38 248 208 Mob emergjenca Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . 280 personas est n hablando de esto 619 personas estuvieron aqu . 21 723 p lqime 1 925 duke folur n lidhje me k t 605 ishin k tu. Prezente me lajmet e saj n agjencit m t m dha t bot s ATSH ka filluar t funksionoj menj her pas Shpalljes s Pavar sis m 28 12 1912. Vipendwa 23 158 1 522 wanaongea kuhusu hili 621 walikuwa hapa. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Prioriteti i pun s Albanian Embassy in Canberra Ambasada e Shqip ris n Kanberra Canberra Australian Capital Territory. ANNOUNCEMENT We Ambasada e Shqip ris n Kosov Embassy of Albania in Kosovo Pristina. 6 239 likes 138 talking about this. gr Lajm rim nga Ambasada Shqiptare n Greqi . 15 592 likes 85 talking about this. 22 783 p lqime 850 duke folur n lidhje me k t 611 ishin k tu. P r info e Sektor t e k saj faqe. 24 645 likes 244 talking about this 673 were here . Luela Hajdaraga accompanied by the Almighty Minister Mrs. Kjo pun gjithashtu nbsp . Pajisja e qytetar ve shqiptar me pasaporta biometrike at koh ishte nj nga kriteret q duhej t plot sonte Shqip ria q t merrte drit n jeshile p r l vizjen e lir t qytetar ve t saj n zon n Shengen Por Ambasada e Shqip ris n Kosov Embassy of Albania in Kosovo Pristina. 23. 331 shtetas. Elvira Isufi and the Coordinating Officer for the Diaspora Mrs. Jun 17 2021 Ambasada e Kosov s n Hag ka njoftuar se ka vdekur shoferi i k saj ambasade pas nj s mundje t shkurt r. Ai u arrestua sot dhe ka pranuar krimin e r nd pas 8 or sh marrje n pyetje nga hetuesit grek t cil ve u tha se vrau gruan pasi martesa e tyre nuk po shkonte mir dhe Jun 18 2021 Ambasada e Izraelit ne Shqiperi Ambasada e Shqiperise ne Izrael Shoqata Shqiperi Izrael Dhoma Shqiperi Izrael Diplomacia shqiptare Konsujt e Nderit ne Izrael Lajme nga Shqiperia Komuniteti Hebre Shqiperi AJC Albanian Jewish Community Komunitetet Fetare Bashkite shqiptare Komuniteti shqiptar ne Izrael Historia e hebrenjve Jun 17 2021 Ne e nxisim Qeverin e Shqip ris t p rt rij p rpjekjet e saj p r t identifikuar viktimat p r t i b r ato t plota dhe p r t d rguar trafikant t n burg. Aristotelia Peloni Greqia fqinje do t i dhuroj Shqip ris 20. 24 565 likes 330 talking about this 665 were here . Hyr. Ambasada thekson se kufiri sht i hapur edhe p r personat q kan urgjenca sh ndet sore. Me pik llim t thell njoftojm p r vdekjen e parakohshme pas nj s mundjeje t shkurt r t kolegut mikut dhe vellait ton t dashur Artur Metani shofer n Ambasad n e Republik s s Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Helena Paiva u bashk bisedua lidhur me Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Ambasada ka shprehur ngushllime p r familjen. 15 592 likes 85 talking about this. 116 Me gusta 1. N njoftim theksohet se Ambasada e Shqip ris n Madrid Albanian Embassy in Spain Madrid Spain. Sipas ambasad s data e takimit jepet p r 10 dit pun nga momenti i aplikimit dhe shp rndarja e pasaport s realizohet p r kat r jav . Pasi nj punonj s rezultoi pozitiv me COVID 19 ambasada shqiptare sht mbyllur p rkoh sisht. Tel 383 0 38 248 208 Mob emergjenca Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . Lajmi sht komunikuar nga Ambasada n p rmjet nj njoftimi t publikuar n faqen zyrtare n Facebook. Ambasada e Republik s s Shqip ris n Mbret rin e Spanj s Embajada Sep 16 2020 ATSH sht e vetmja agjenci zyrtare multimediale e lajmeve n Shqip ri. 5. K mi Ambasador p r shkak se kemi Ambasad dhe e k rkon Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc . E Mail Adresse oder Handynummer Mehr von Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali auf Facebook anzeigen shqipet_ne_ rome Sep 27 2020 N p rmjet nj reagimi n rrjetet sociale ambasada thekson se periudha do t shkurtohet me nj jav si p r sh rbimin e aplikimit ashtu edhe p r t rheqjen e pasaport s. ATSH sht an tare me t drejta t plota e EANA s Sep 27 2020 Ambasada shqiptare n Athin lajm ron t gjith qytetar t se ka ndryshuar procedura e aplikimit dhe marrjes s pasaportave dhe mjeteve t identifikimit. Jun 05 2019 Kan kaluar 10 vite q kur qytetar t shqiptar filluan t pajisen me pasaportat e reja q p rfshinin t dh na biometrike. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. sh. Consulate General of The Republic of Albania in Thessaloniki May 13 2020 Ambasada shqiptare n Athin b n me dije se nga fillimi i jav s s ardhshme do t rinis puna p r mij ra emigrant shqiptar atje. P r info e Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Atenas. Le t punojm s bashku n partneritet si thot koncepti p r k t aktivitet p r t luftuar trafikimin e qenieve njer zore. Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . Apr 30 2021 Zyra Konsullore e Ambasad s shqiptare ne Athin u ofron do ndihm t mundshme qytetar ve shqip tar q banojn n Greqi dhe nd r t tjera ushtron detyra t natyr s administrative p. Sepse Ambasada e Shqip ris n Athin do t rifilloj pun n t h n n e nga Ambasada n p rmjet nj njoftimi t publikuar n faqen zyrtare n Facebook. 22 409 likes 628 talking about this 608 were here. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Ne mb shtesim p rparimin e Shqip ris drejt an tar simit n BE p rmes mb shtetjes p r gjyq sorin dhe reform n e sundimit t ligjit. 132 Mal 1. L 39 Ambassade de la R publique d 39 Albanie en France Ambasada e Republik s s Shqip ris Jun 18 2021 Babis Anagnostopoulos ka pranuar vrasjen e gruas s tij 20 vje are Karolin s m 11 Maj n banes n e tyre n Greqi. Welcome to the Facebook page of the Albanian Embassy in Ambassador Mrs. Shiko m shum nga Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi n Facebook. 15 592 likes 85 talking about this. 524 likes 3 talking about this. Helena Paiva Gjat takimit q Ambasadorja znj. Ai u arrestua sot dhe ka pranuar krimin e r nd pas 8 or sh marrje n pyetje nga hetuesit grek t cil ve u tha se vrau gruan pasi martesa e tyre nuk po shkonte mir dhe Jun 18 2021 Ambasada e Izraelit ne Shqiperi Ambasada e Shqiperise ne Izrael Shoqata Shqiperi Izrael Dhoma Shqiperi Izrael Diplomacia shqiptare Konsujt e Nderit ne Izrael Lajme nga Shqiperia Komuniteti Hebre Shqiperi AJC Albanian Jewish Community Komunitetet Fetare Bashkite shqiptare Komuniteti shqiptar ne Izrael Historia e hebrenjve Jun 17 2021 Ne e nxisim Qeverin e Shqip ris t p rt rij p rpjekjet e saj p r t identifikuar viktimat p r t i b r ato t plota dhe p r t d rguar trafikant t n burg. Ambasada shqiptare n Greqi ka njoftuar p r ndryshimin e procedur s s aplikimit dhe marrjes s pasaportave dhe mjeteve t identifikimit. FACEBO Trioja FAMMUS violin violin viol dhe piano u formua n vitin 1999 n Athin Greqi. 27 09 2020 15 39. Njoftimi DUKE FILLUAR NGA DATA 27 korrik 2020 Ambasada e Republik s s Shqip ris n Athin ka kryer procedurat p r pajisje me pasaport p r 19. . Takim me Ambasadoren portugeze n Athin znj. kujdeset p r l shimin e dokumenteve biometrike shqiptare t udh timit l shon v rtetime leje kalimi kryen detyra t sh rbimeve t gjendjes civile dhe noteriale p. Welcome to the Facebook page of the Albanian Embassy in Facebook. N njoftim dhuhet se z dh n sja e qeveris greke Aristotelia Peloni ka deklaruar se Greqia ia dhuron Shqip ris 20 mij doza t vaksin s si po b jn vendet e BE Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc . L 39 Ambassade de la R publique Ambasciata d 39 Albania in Italia Ambasada e Shqip ris n Itali Roma Rome Italy . P rmes nj postimi n facebook Ambasada njofton se m 28 e premte dhe 31 dhjetor e h n 2018 nuk do t mund t b hen aplikime p r pasaporta si dhe shp rndarje t tyre nga Zyra e Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. 24 334 likes 466 talking about this 659 were here . Ambasada e Shqip ris n Kosov Embassy of Albania in Kosovo Pristina. 536 likes 76 talking about this. Albanska Ambassaden Stockholm Ambasada e Shqiperise ne Stokholm Stockholm. 22 628 likes 571 talking about this 607 were here. Le t punojm s bashku n partneritet si thot koncepti p r k t aktivitet p r t luftuar trafikimin e qenieve njer zore. Emri FAMMUS rrejedh nga fakti se instrumentist t e Trios jan nbsp 22 Gusht 2020 P rmes nj njoftimi t shp rndar n Facebook ambasada b n me dije se kan mb rritur pasaportat dhe kartat e identitetit deri m 31 korrik nbsp P r informacionin m t fundit n lidhje me situat n e COVID 19 n Zvic r ju lutemi t Shqip ris dhe rekomandimet e Organizat s Bot rore t Sh ndet sis . Ju informojm se shp rndarja e Albanska Ambassaden Stockholm Ambasada e Shqiperise ne Stokholm Stockholm Sweden. 5. Nd rkoh ambasada shqiptare n Athin thot se sh rbi 28 Mars 2020 N nj reagim n Facebook ambasada shkruan se kufiri me Shqip rin sht i hapur por mund t kalohet vet m n k mb . 23. Alexandra Kefala New Democracy MPs and member of this Group Mr Ambasada e Republik s s Shqip ris n Athin na njofton se n Zyr n Konsullore kan mb rritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit p r aplikimet e kryera deri n dat n 4 dhjetor 2020. N faqen zyrtare t Facebook ut ambasada b ri me dije se jan Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. ATSH ka marr dh nie kontraktuale me AFP DPA ANSA HSINHUA Anadolu Agency TANJUG APA e tjer . sh martesa Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Ftojm t gjith qytetar t shqiptar q kan aplikuar deri m dat 19 shkurt p r pasaport dhe ose p r kart identiteti pran Ambasad s Shqiptare n Paris t vijn t t rheqin ato dit t e h na dhe t marta nga ora 09 00 deri 11 00. 16187 likes 428 talking about this 249 were here. Albania in Greece Ambasada e Live nga Ambasada Athin duam t falenderojme t gjithe qytetar t q po respektojn oraret e takimeve t caktuara. 22 885 457 613 . Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. 22 785 p lqime 855 duke folur n lidhje me k t 611 ishin k tu. 24 326 likes 466 talking about this 658 were here . 2 632 gillar 10 pratar om detta 54 har varit h r. Svi a mi se 6242 169 govori o ovome. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. Me pik llim t thell njoftojm p r vdekjen e parakohshme pas nj s mundjeje t shkurt r t kolegut mikut dhe vellait ton t dashur Artur Metani shofer n Ambasad n e Republik s s Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Aten. 24 645 likes 244 talking about this 673 were here . 16 mij p lqime. Lajmi sht komunikuar nga Ambasada n p rmjet nj njoftimi t publikuar n faqen zyrtare n Facebook. L 39 Ambassade de la R publique d 39 Albanie en France Ambasada e Republik s s Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Athens Greece. 2 227 likes 43 talking about this 11 were here. L 39 Ambassade de la R publique d 39 Albanie en France May 13 2020 TIRAN 13 maj ATSH Ambasada e Shqip ris n Greqi njoftoi se duke nisur nga kjo e h n e 18 majit Zyra Konsullore e Ambasad s s Republik s s Shqip ris n Athin do rinis gradualisht dhe n zbatim t masave p r mbrojtjen e sh ndetit publik ofrimin e sh rbimeve p r qytetar t shqiptar dhe ve an risht kryerjen e takimeve t prapambetura p r pasaport dhe Aug 22 2020 T rheqja e pasaportave Ambasada shqiptare n Athin njoftim p r emigrant t. 23 211 likes 1 054 talking about this 622 were here. Luela Hajdaraga zhvilloi me Ambasadoren e Portugalis znj. Ministrja Xha ka n Samitin e SEECP Shqip ria mb shtet strategjin p r nxitjen e m shum Ambasada ime middot m shum nbsp 31 Korrik 2020 Ministria e Jashtme Respektoni oraret e vendosura dhe siguri n marrjen e sh rbimit p r veten dhe t tjer t njofton MEPJ me an t nj reagimi n facebook. Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi 25 Dhjetor 2017 Albania in Greece Ambasada e Republik s s Shqip ris n Greqi Atenas. 063 personas est n hablando de esto 621 personas estuvieron aqu . Mesazh urimi p r festat e fundvitit nga Ambasadorja e RSH s n Athin Ardiana Hobdari. Sepse Ambasada e Shqip ris n Athin do t rifilloj pun n t h n n e ardhshme m 18 maj. Tel 383 0 38 248 208 Mob emergjenca Ambasada e Shqip ris n Athin sht pasqyr e shtetit shqiptar dhe p rfaq suese e denj e tij. Jun 18 2021 Babis Anagnostopoulos ka pranuar vrasjen e gruas s tij 20 vje are Karolin s m 11 Maj n banes n e tyre n Greqi. Ambasada ka shprehur ngushllime p r familjen. Ambasada shqiptare n Athin konfirmon se Shqip ria do t marr 20 mij vaksina ndaj COVID 19 si dhurat nga Greqia. 15 921 likes 360 talking about this 245 were here. ose. 5 106 . May 13 2020 Gjithsesi tashm kur edhe hapja n Greqi ka filluar t ndjehet emigrant ve u sht rikthyer qet sia. Facebook. Ndihm p r aksesueshm ri. Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. Sipas njoftimit duke nisur nga data 18 maj Zyra Konsullore do t rifilloj takimet e prapambetura nga 13 marsi kur edhe u mbyll. Dec 24 2018 Ambasada shqiptare n Greqi ka b r sot nj njoftim t rend sish m p r shtetasit shqiptar n prag t festave t fundvitit. Ambassade d 39 Albanie en France Ambasada e Shqip ris n Franc Paris France. Shtyp alt p r t hapur k t menu. ambasada e shqiperise ne athine facebook